Υπηρεσιες Ιδιωτων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το απερίγραπτο … περιγράφεται με μια λέξη μόνο … OSTRIA!!!

Χωρίς να κουραστείτε, χωρίς να ξοδευτείτε, η εκδήλωσή σας γίνεται ξεχωριστή, πολύχρωμη, χαρούμενη. Εντυπωσιαστείτε με τις απίστευτα χαμηλές τιμές μας και εντυπωσιάστε με τα πιο νόστιμα εμφανισιακά μενού. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και το μενού μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίσταση και το ύφος της εκδήλωσης (κρέας, ψάρι, ορεκτικά, ποικιλία ποτών).

Πάρα πολλές επιλογές για το πρώτο και το δεύτερο πιάτο. Τα εδέσματα δημιουργούνται την μέρα που έχει προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση, έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ζεστά για την καλύτερη ευχαρίστηση των καλεσμένων. Οι χώροι του OSTRIA έχουν την δυνατότητα να σας παρέχουν σερβιριστό μενού καθώς και πραγματοποίηση μπουφέ, πάντοτε με θέα τη θάλασσα και το κύμα να σκάει δίπλα μας.

Υπηρεσιες Εταιριων

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τα οργανωμένα αυτά γεύματα πρέπει και επιβάλλεται να έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Η μοναδικότητα αυτών των στιγμών απαιτεί την τελειότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με αστείρευτη φαντασία και πρωτότυπες ιδέες, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πλούσιο μενού, άψογο σέρβις, τέλεια διαμόρφωση του χώρου. Στόχος μας είναι να χειροκροτήσουμε μαζί σας το ευχάριστο αποτέλεσμα της συνάντησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να μιλήσουμε από κοντά γι αυτό που φαντάζεστε. Εμείς θα το κάνουμε πράξη με τις καλύτερες τιμές ..